Jaume I el conqueridor. Triologia

27 10 2011

Jaume I el Conqueridor d’Albert Salvadó. Triologia composta per: EL PUNYAL DEL SARRAÍ (Primera part), LA REINA HONGARESA (Segona part) i PARLEU O MATEU-ME (Tercera part). Molt recomanable, si vols repassar la història de Catalunya d’una forma amena. Això sí, necessari fer-te una esquema de les dinasties!. Us deixo els resums de cada llibre:

EL PUNYAL DEL SARRAÍ Primera part de la trilogía de “Jaume I El Conqueridor”.
Ser fill de rei no és sinònim de néixer predestinat, i LA HISTÒRIA DE JAUME I, dit EL CONQUERIDOR, n´és la prova més evident. A la tendra edat de tres anys ja era un presoner, però un home amb una voluntat de ferro és capaç de canviar el futur i esdevenir el rei més gran del seu temps. Pocs regnats han estat tan llargs com el seu. Més de seixanta anys assegut al tron! Tanmateix, per arribar-hi cal lluitar. I no només al camp de batalla. Jaume va haver d´escalar els graons que menen fins al tron, i per fer-ho, abans va haver de rebre l´ensenyament que s´adquireix a l´Escola dels Sons i que només li podia concedir un cavaller proscrit.

LA REINA HONGARESA. Segona part de la trilogia de “Jaume I El Conqueridor”. Jaume ja és rei. Ha aconseguit escalar els graons que pugen fins al tron, ha pacificat ARAGÓ i CATALUNYA i s´ha assegut a la part més alta del poder. Ara arriba l´instant de contemplar l´horitzó i començar les grans conquestes. 
MALLORCA i VALÈNCIA l´esperen. Apareix també amb tota la força de la passió, la seva conquesta més important, LA REINA HONGARESA, una de les històries d´amor més tendres i, al mateix temps, més turbulenta. Entre places, castells i lluites internes amb els nobles, cauen las muralles i els cors. I enmig s´alça Violant, LA REINA HONGARESA. Sens dubte és l´etapa més apassionant i més apassionada de JAUME I EL CONQUERIDOR.

PARLEU O MATEU-ME és el tercer i darrer lliurament de la trilogia de JAUME I EL CONQUERIDOR, la gran aventura de l´Europa del segle XIII. El rei Jaume ja ha conquerit Mallorca y València, però els seus enemics són cada cop més poderosos. Ara s´enfronta a l´Església, a les enveges i les intrigues dels nobles i a les lluites dels seus fills per conquerir el poder. Els regnes de Castella i de Lleó s´enfronten a Aragó i Catalunya i hi ha revoltes a la Corona. Descobrirem el desenllaç en aquest tercer volum de la trilogia dedicada a JAUME I EL CONQUERIDOR, el rei que va conquerir terres i cors.

Anuncis

Accions

Informació

One response

27 10 2011
Immaculada

Potser que me’ls deixis quan tingui una mica de temps!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: