El foc de Katherine Neville

19 05 2011

El foc de Katherine Neville.  Novel.la d’acció ambientada a l’entorn d’un joc d’escacs, és una novel.la entretinguda, però simplement això, la trama està bé.

Sintesi:

Colorado, 2003: Alexandra Solarin rep una inesperada invitació a la festa d’aniversari de la seva mare, Catherine Velis, tot i que a aquesta no li agrada celebrar-los, els aniversaris. Anys enrere, la mateixa Cat, acompanyada del seu marit, havia repartit per diferents països de tot el món fabuloses peces de l’escacs de Montglane a fi que mai ningú no pogués reunir-les i fer-se amb el poder secret que amaguen. Quan Alexandra arriba a la casa de la seva família a les Rocalloses, no troba la seva mare, en canvi hi ha una sèrie de convidats inesperats. Alguna cosa important està succeint i Alexandra accepta el repte de seguir les pistes misterioses que ha deixat la seva mare. Vol esbrinar què ha passat. La recerca la portarà de Colorado a les llunyanes terres de Rússia o al mateix centre de Washington, ciutat on viu ella, i es trobarà enmig d’un joc ancestral l’existència del qual desconeixia. Els convidats a la festa seran els seus companys de viatge; però no tots jugaran a la seva banda. Perquè, malgrat que tots busquen les peces d’escacs, no tots ho fan amb les mateixes intencions.

Anuncis

Accions

Informació

2 responses

20 05 2011
M. Carme

Com tu fas per llegir, la feina, el bloc?, ufff!!!

20 05 2011
Nuvoldebits

El tema de llibres, estic tirant d’experiències antigues… una que ja comença a tenir certa edat, actualment llegeixo 1 – 2 llibres /mes, i el bloc… començo a tenir les piles gastades!, a veure si m’animo i carrego piles!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: