Gominoles fetes a casa…. NYAM!

2 05 2011



 Ingredients:

– 1 sobre de gelatina de diferents gustos 

– 2 sobre de gelatina neutra en pols

– 200 ml d’aigua

– 300 g de sucre

– oli de girasol

S’unten (ben untats)  els motlles amb l’oli de girasol (o amb una plata i després es tallen). Es posen tots els ingredients en un cassó durant uns 10 minuts, sense deixar que bulli i remanant-ho tota l’estona. S’omplen els motlles i es deixen refredar (aprox 10 hores a temperatura ambient), es desenmotllen i es posa el sucre per sobre… i NYAM!!!. ara ja sé perquè engreixen SUCRE en estat pur! però són bonííííííssssimes

Advertisements

Accions

Information

One response

5 05 2011
M. Carme

Ai llamineres!!!! haureu d’anar al dentista….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s




%d bloggers like this: