Salsa de calçots

31 03 2011

M’han demanat la salsa de calçots, tan per tan, la deixo apuntada a veure si més gent l’aprofita

Ingredients per 4 persones:

. 1 cabeça d’alls

.100gr d’ametlla torrada

.30gr d’avellanda torrada

.4 / 5 tomàquets vermells

. Oli d’oliva

.1 llesca de pa torrat

.1 nyora

.sal

Es posa la nyora en remull, s’ha de ben hidratar. Es posen al forn a escalivar la cabeça d’alls i els tomàquet, mentres es fa una picada  amb les ametlles i avellanes pelades, el pa torrat i els alls (ja escalivats i pelats), s’hi posa també l’interior de la nyora remullada (realment hi dona un aroma diferent) i finalment el tomàquets escalivats i pelats, a partir d’aquest punt es pot posar tot a la batedora i s’hi afegeix oli d’oliva fins que obtenim la salsa amb la consistència desitjada. Sal i si es desitja vinagre (jo personalment no n’hi poso).

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s




%d bloggers like this: