Bacallà confitat – Cuina fàcil

11 02 2011

 

Vols fer un bacallà amb el que quedar com un gran xef???? realment és molt fàcil.

 

 

INGREDIENTS:

. Bacallà tallat a daus

. Oli de girasol

RECEPTA:

Es posa el bacallà (jo n’utilitzo un de congelat) tallat a daus en una plata d’anar el forn, es cobreix TOTALMENT amb oli, en el meu cas opto pel de girasol, però si algú li agradés amb més gust es pot fer servir oli d’oliva.

Posar-el al forn a una temperatura de 70ºC, l’objectiu és que l’oli no arribi mai a bullir, i deixar-lo uns 20 – 30 minuts (evidentment depén del gust de cadascú i del gruix del bacallà)

El resultat és un bacallà totalment blanc i de molt bon aspecte, un cop tret de l’oli, emplatar-el i servir junt amb una salsa: romesco, de pebrot verd….

Aquest bacallà el vaig menjar per primera vegada a un restaurant de Vilanova de Sau anomenat El Canari on el fan acompanyat de vàries salses.

Espero que el proveu i deixeu algun comentari de l’experiència.

Nota 1: l’oli es pot utilitzar en d’altres receptes facilment ja que al no haver bullit no està gens cremat, sols té un gustet a bacallà

Nota 2: la foto d’aquesta entrada no és meva, però aviat ho solucionarem….

Anuncis

Accions

Information

5 responses

11 02 2011
Immaculada

i és boníiiiiiiiissim!!!!

12 02 2011
Nuvoldebits

Gràcies germaneta, qualsevol dia d’aquest et convido

12 02 2011
M. Carme

Jo també vull venir!!!!!!

13 02 2011
Nuvoldebits

ara ja saps el truco!!!!!

2 03 2011
Miquel

Merci per la recepta! A veure si encara aprendré a cuinar…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s




%d bloggers like this: